HR Impact is een full servicekantoor voor HR-dienstverlening. We aligneren onze eigen belangen aan die van onze klanten. Zo bieden we een correcte, snelle, duurzame en kostenefficiënte ondersteuning. We streven naar de hoogst mogelijke service. Waarom en hoe we dat doen? Dat vertellen oprichters Katrijn, Tom en Stephanie je hieronder.

Waarom werd HR Impact opgericht? 

Katrijn: “Als ik vandaag naar de arbeidsmarkt kijk, zie ik een aantal uitdagingen. Het is enerzijds moeilijk om goede mensen te vinden. Anderzijds is het moeilijk om goede mensen te behouden. Daarnaast worstelen sommige bedrijven met het op poten zetten van een HR-beleid dat hun bedrijf echt toekomstgericht maakt. Het ene bedrijf weet niet goed hoe ze hun HR-beleid moeten vormgeven. Terwijl andere het wel weten maar er niet altijd de skills of expertise voor in huis hebben. Voor al die punten zoeken bedrijven HR-ondersteuning. Als je in dat opzicht kijkt naar de dienstverlening op de huidige markt, dan zie je dat de meeste spelers heel fragmentair zijn. Ze coveren maar bepaalde aspecten en eigenlijk nooit het volledige plaatje. En daar maken wij nu het verschil. Dat is exact de reden waarom we HR Impact hebben opgericht.”

 

Wat doet HR Impact? 

Tom: “Met HR Impact werken we op drie pijlers. Een eerste focust op meer inhoudelijk HR-advies. Met een groep van HR-experten gaan we samen met de klant op zoek naar het juiste antwoord op een concrete HR-vraag of kristalliseren we met hen een HR-nood richting een concrete werkpiste. De tweede pijler is gericht op tijdelijke HR-ondersteuning waar de klant voor een aantal dagen per week gedurende een periode een HR-expert wenst in te zetten. Onze derde pijler is gericht op de werving en selectie van verschillende HR-profielen, waar wij de zoektocht naar het juiste HR-profiel doen. Zo kunnen we met de drie pijlers een full-circle HR-partner zijn voor de klant. We bekijken samen met onze klant heel kostenefficiënt waar we hen het best kunnen ondersteunen. Die ondersteuning vergt telkens een aparte aanpak om in elke case heel efficiënt en goed te kunnen werken. En dat willen we met HR Impact aanpakken, samen met onze klant en met onze partners.”

Wie zijn de mensen achter HR Impact? 

Stephanie: “Onze drie pijlers vergen elk hun eigen expertise. Enerzijds brengen we HR-experten samen die de juiste inhoudelijke kennis hebben. Anderzijds doen we hetzelfde met onze recruitment-experten die de zoektocht naar HR-profielen, zowel op interim als op vaste basis, op een juiste manier kunnen gaan behappen. Beide expertises zorgen voor de juiste aanpak voor alle HR-vragen. En dat telkens met de belangrijke waarden die we altijd hanteren: kwaliteit, duurzaamheid en passie. Kwaliteit met onze experten, duurzaamheid in onze manier van werken en passie voor het vak. En die laatste is heel belangrijk: de goesting om met de juiste mensen de juiste HR-vraag die vanuit de markt komt te kunnen beantwoorden. Daarvoor staat HR Impact!” 

We love to meet you!

Jij ons ook? Geef ons gerust een seintje