Ons team

Onze weg naar HR Impact

HR Impact partner is een full servicekantoor voor HR-dienstverlening.

We zagen een noodzaak in de markt waarvoor nog geen oplossing bestond. Bedrijven zijn op zoek naar een HR-partner die hen kent, die met hen meedenkt en die voor elke HR-vraag een passend antwoord kan bieden. We hebben dan ook een model met 3 pijlers opgericht, elk met een eigen aanpak en dito specialisten, om deze dienstverlening zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te maken.

Bij HR Impact aligneren we onze eigen belangen aan deze van onze klanten. Zo bieden we een correcte, snelle, duurzame en kostenefficiënte ondersteuning. Als je vanuit de belangen denk van de klant, handel je op de beste manier. Daar ontbreekt het vaak aan in de markt bij de dienstverlener. Bij HR Impact willen we de hoogst mogelijke service bieden. Dat is onze plaats in de markt.

Onze klanten bestaan uit elk type onderneming in elke levensfase. We zijn nationaal actief binnen de meest diverse sectoren.

Om deze belofte waar te kunnen maken, is HR Impact opgericht met experten op vlak van strategische HR, operationele HR, werving & selectie en executive search.
Vanuit de context van de vraag bij de klant wordt een plan van aanpak uitgewerkt en vertaald naar onze interne werking. De 3 werkingspijlers hebben elk een eigen aanpak en dedicated team.
Daarbij wordt complementariteit van ervaring en expertise verbonden door dezelfde waarden.

Dat maakt van ons een betrouwbare en duurzame partner met impact en resultaat.

Meet the team

Michelle
Lombaert

Vol van verrassingen zit deze doelgerichte maar soms chaotische duizendpoot. Voor een warme koffie, een luisterend oor of een gezonde portie sarcasme moet je bij Michelle zijn. Op de atletiekpiste kan je deze West-Vlaamse furie terugvinden met een kogel of discus in de hand.

Emma
Pots

Jovialiteit, ambitie en een vleugje humor zijn de geheime ingrediënten voor een pittige Emma cocktail. De driedubbele D zorgt voor the finishing touch: doorzetter, doeltreffend en dapper. Een ambitieuze en gepassioneerde danseres met een groot hart. Houdt ervan om grenzen te verleggen.

Tom
Van Nieuwerburgh

Enthousiaste positivist met een nieuwsgierigheid naar mensen, ervaringen en complexe omstandigheden. Geboren multitasker, neemt graag engagement. Wil graag alles uit het leven halen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Stephanie
Blommaert

Geboren en getogen enthousiaste idealist. Voelt rechtvaardigheid tot in de kern van haar lijf. Ambitieuze West-Vlaamse madam die houdt van creëren en communiceren. Gepassioneerd danseres, mag je altijd wakker maken om nieuwe dingen te gaan ontdekken.

Waarom kiezen voor HR impact?

De voorbije jaren hebben we ondernemingen in de meest uiteenlopende sectoren HR-ondersteuning gegeven. Wij denken mee als business partner en linken het juiste HR-profiel aan de juiste onderneming en vice versa. We gaan telkens op zoek naar de ideale match op vlak van persoonlijkheid, competenties en company culture. Zo vind je als HR-expert dat bedrijf waarin je jezelf kan ontplooien en als bedrijf een HR-expert die elke dag met passie voor je aan de slag gaat.

Hoe pakken we het aan?

  • We denken mee met jouw HR-uitdagingen
  • We gaan voor jou op zoek naar een HR-oplossing op maat die werkt
  • We spreken klare taal en houden van heldere beslissingen
  • We screenen elke kandidaat op basis van een persoonlijk gesprek en referenties
  • We hanteren een transparante prijszetting: zowel naar bedrijven als naar de HR-professionals met wie we werken.

Wat zijn onze waarden?

Expertise
Expertise en kwaliteit zijn cruciaal voor ons. Dit bieden we samen met ons team van HR-experten.

Passie
Een passie voor HR en ondernemerschap ligt aan de basis van HR Impact. Geen resultaat en impact zonder een stevige dosis passie & drive.

Samen
Als team sta je sterker dan alleen. We denken samen met jou op een kwalitatieve en pragmatische wijze mee over al jouw HR-uitdagingen. Wij zijn jouw vertrouwenspartner.

Resultaat
Jouw doel is ons doel. We halen het onderste uit de kan omdat we ons engagement waar willen maken.

Wie zijn onze klanten?

We ondersteunen kleine, middelgrote en grote internationale bedrijven.

Bedrijven die 1 ding gemeen hebben: ze willen pragmatisch vooruitgeholpen worden. Ze zijn op zoek naar een HR-expert die hun zorgen wegneemt en het bedrijf laat groeien.

Ongeacht de grootte of sector van je organisatie. Bij ons kan je terecht met al je HR-uitdagingen.

Waar staan we voor?

  • Een team met generieke HR-experten en specifieke rekruteringsexperten in dedicated teams
  • HR-oplossingen op maat die werken
  • Klare taal en heldere beslissingen
  • Dicht bij onze klant – we zijn echte business partners
  • Met onze aanpak maken wij het verschil voor jou èn voor jouw medewerkers